Boxtwin onderschuifbed

Studeren en op kamers!

Eindelijk je mag gaan studeren en je gaat op kamers!

Helaas blijkt er geen tweepersoonsbed in je studentenkamer te passen. Niet getreurd wij hebben de oplossing namelijk een Boxtwin onderschuifbed.

Om te slapen laat je de Boxtwin gewoon staan als een eenpersoonsbed, maar komt er iemand onverwachts logeren dan maak je in een paar minuten een tweepersoonsbed van jouw Boxtwin. Eventueel kun je de boxtwin ook als bank gebruiken, op bestelling maken wij matrashoezen in dezelfde kleur.

Denk nu niet dat dit bed speciaal voor studenten is, want ook voor gezinnen of vakantiehuizen kun je de boxtwin gebruiken. In een kleine logeerkamer of multi functionele kamer in het huis kan de Boxtwin gebruikt worden, ideaal,  want je bespaard enorm veel ruimte!

Als je gast(en) komen maak jij het bed op en maak je er eventueel een tweepersoonsbed van door de andere box eronderuit te schuiven. Het bed is ook zo een eenpersoonsbed als je gast(en) er zijn. Je schuift het andere deel eronder en je kunt de ruimte weer gewoon gebruiken.

Voor alle woonstylisten onder ons die zelf een geweldig gestylde logeerkamer hebben, je kan zelfs de kleur van de hoezen kiezen voor op het bed. Zo matcht het altijd met de rest van de kamer.

Dit ruimte besparende bed waar je elke dag op slaapt of die soms wordt gebruikt voor logees is ideaal voor elke wat kleinere kamer. Op deze manier denken wij graag met jouw mee.

Kijk hier hoe de Boxtwin werkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen